Fluffy Molntuss

Tornerspel

Publicerad 2011-08-04 16:36:39 i Allmänt,

Begav oss till Glimmingehus på onsdagskvällen. Hade vi varit smarta hade vi åkt i riktigt god tid så att vi kunnat besöka alla mysiga antikhandlare på vägen. Nu var vi inte riktigt så begåvade så vi fick mest sukta längs vägkanten.

Anledningen till att vi fick för oss att sticka mot österlen sådär på kvällen var att det var tornerspel vid Glimmingehus. Familjen Gustavsson kom med den strålande idéen och vi var inte sena att följa med.

I väntan på spektaklet picknickade vi på köbekylling och pastasallad, ljummen baguette och kall tzatsiki. Sedan smällde det till och torneringen började. Fina hästar och fina kläder i ett underbart fint väder utanför ett slott där man verkligen kan höra historiens vingslag. Vi var ju som sagt inte jättetidigar så vi fick slå oss ner i skuggan. Nästa år. Då ska vi minsann hamna på solsidan!


Det vinnande ekipaget


Glimmingehus


Också det obligatoriska kollaget....

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-08-04 18:04:01

Ahhh,det var den solnedgångsbilden (långt ord..)du stannade till för att ta!! Det var en mysig kväll, men det bästa var ändå...vi fick se blod....riktigt blod!!! puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela