Fluffy Molntuss

Vilken härlig fest! Vilka härliga vänner!

Publicerad 2009-08-30 22:59:53 i Allmänt,

Ja, som bekant gick 40-årsfesten av stapeln igår. Så himla kul. Vi började klockan 18 med bubbel. Eftersom många av gästerna inte kände varandra hade jag satt ihop en liten tipsrunda med frågor om mig själv. De klarade sig riktigt bra. Under tiden gästerna gick rundan, fixad vi med maten. Jag hade lagat allting dagen innan så det var bara att lägga upp, detta fixade Linda alldeles fantastiskt bra. Hon hade också fixat efterrätten. Vi hade buffé på varmrökt lax, kycklingspett, oliv- och kaprisfyllda blandfärsbiffar, potatisgratäng, vitlökscremefraiche med färsk rosmarin och gräslök samt sallad och bröd. Till efterrätt hade vi kärleksmums med grädde och färska hallon. Mycket lyckat och gott (om jag får säga det själv).Fix med tältet där alla 29 ska knös in....Bubbel...

 

Jonas och JoakimFredrik, Jonas och Peter

Martin hälsar välkommenTipsrundaLinda, Peter och JonasVilket trevligt par.....Lilla grannenOch så skulle det sjungas....40-åringenSvägerskorna..... Peter dansar lite i bakgrunden

Och i morgon åter till verkligheten.... Nu startar alla kursuppropen så jag bara måste vara i tid i morgon. Inget sölande. En vecka till med hets sedan ska förhoppningsvis lugnet lägga sig igen.

Godnatt!

Festen är slut

Publicerad 2009-08-30 04:01:52 i Allmänt,

Klockan är fyra på natten. Festen är slut. Vissa gick hem tidigt, vissa gick nyss. Folk sover i huset. Vilken fest. Tack alla vänner, för en kanon 40-årsfest. Tiden gick bara alldeles för fort.
Godnatt!

Jo, jag är medelålders....

Publicerad 2009-08-25 21:25:54 i Allmänt,

Pelargoner. Det har nu bekräftats att det är medelålder av mina vänner. Det har blivit värre. Jag har satt inte mindre än 6 st sticklingar på tillväxt. Jag vet att jag inte borde, men kan inte låta bli......

Champagne och shopping

Publicerad 2009-08-25 21:20:27 i Allmänt,

Mycket hets på jobbet nu. Ett badrum ska planeras. En fest som ska planeras. Stress, stress, stress.
Men måndagkvällen var såååå trevlig. Kära lilla grannen Katarina fyllde 45 år (kan man ju inte tro....) på söndagen och det firade vi tjejer på måndagen hemma hos Annelie, som för övrigt är Katarinas blivande granne. Här bollar vi grannarna mellan oss......Annelie, Katarina (45-åringen), undertecknad och Åse

Efter några glas bubbel blev det dags för privat shopping på Unica. Superfina fynd gjorde jag. Men födelsegrisen var värst på att göra av med pengar.Här har vi även Veronica med i bild.

Efter shopping gick vi hem till Annelies fina hus igen och åt middag.

Jag bara skrattar åt dessa tjejer.
Oj, vad ont jag har i min häl, har haft det hela dagen, sa Veronica, undersökte hälen och drog ut en häftklammer.
Det är skönt att vara bland galna människor.

En toppenkväll som förgyllde min något stressade vardag.

Bilderna har jag snott från Veronica...

Jobb, jobb, jobb......

Publicerad 2009-08-19 21:45:44 i Allmänt,

Och så var det smack rakt in i verkligheten. Förra veckan var det bara jobb, jobb, jobb och hem och fullständig kollaps i soffan. Och vi som resonerade som så; Åh vad vi ska snickra på vår friggebod på kvällarna, det är ju fortfarande ljust på kvällen. Jomen visst. Skulle inte tro det.

Det är kul att jobba dock. Trivs mycket bra och känner mig uppskattad. Det är faktiskt viktigt. Att känna att man gör ett bra jobb.

Arvid var hemma från dagis idag och Martin fick då chansen att snickra vidare. Så nu är det golv, väggar och tak på förrådet. Bilder kommer. Jag har tagit min hand från snickrandet. Det får han fixa. Jag håller på att planera planteringar och badrum. För de kommer om två veckor och river ut eländet som är där nu. Vi kan inte bestämma oss dock. Hur ska det vara möblerat. Vilka möbler? Vilket kakel? Ska det vara både dusch och badkar eller.... Inbyggnadstoalett eller ej. Suck. Det måste beställas nuuuuu. Jag blir väldigt stressad av såna här beslut för det handlar om så mycket pengar. Jag vill ju inte ha ett badrum jag går och retar mig på. Jag har ju redan retat mig på det vi har i 10 år.Har börjat fotografera och samla på pelargoner. Medelålders?

Godkväll och så!

Statusrapport från sjuksängen.....

Publicerad 2009-08-05 12:03:14 i Allmänt,

Idag har jag gått upp tidigare än jag någonsin gjorde på semestern, jag har läst ut min bok (Det blod som spillts av Åsa Larsson). Praktiskt taget en sträckläsning. Bra och spännande.
Det blod som spillts

I övrig har jag minsann stoppat in en maskin tvätt och en maskin disk. Tittat lite på Days of our lives. Hur knäpp är den serien? Varför går det aldrig något bra på dagtid? Jag känner mig bättre idag, sovit mycket bättre på natten och snart är det dags för lunch och tupplur. Hoppas innerligt att jag snart kan gå och jobba, börjar känna mig stressad.

40,4.....

Publicerad 2009-08-03 20:45:42 i Allmänt,

.......hade jag i feber när jag kom in på akuten i natt. Rosfeber blev konstaterat och så fick jag antibiotika intravenöst. Idag, 37,6. Lite synd om mig faktiskt. Och första arbetsdagen och allt.....

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela