Fluffy Molntuss

40-års fest igen

Publicerad 2009-09-13 23:44:15 i Allmänt,

Så var det dags för en ny 40-årsfest. Magnus och Lotta firade att även de nått strecket....
Stor fest med 60 gäster, faktiskt på samma ställe som vi firade deras bröllop för sju år sedan. Vi höll på framåt halv två då vi blev hemskjutade av vår chaufför.Födelsegrisen till högerSnygga lilla svägerskan....Åse och Peter så klart........och den andra fölsegrisen....

Typiskt nog dog batteriet i kameran strax innan efterrätten så jag lyckades inte få med de mer skandalösa tillfällena. Hur rutinerad är jag egentligen. Köpte kamera med ett extra batteri. Perfekt. Om man kom ihåg att ta med det.

Idag har jag gjort..ingenting.... Sov lääääänge. Barnen var hos Noréns eftersom vi haft gemensam barnvakt där i går. Praktiskt. Fast i går var jag desto flitigare så jag tycker att jag förtjänade en riktig slappesöndag.

Godnatt!

Svampen

Publicerad 2009-09-08 22:20:28 i Allmänt,

Martin och jag satt i soffan och gav varandra en kram. Då tittar Arvid, 4,5, på oss och säger:

- Åh, ung kärlek.

Ibland undrar man var de får allt ifrån. (I det här fallet, visar det sig, från en Harry Potter film).

Ett annat exempel är när han beskrev något som amusant. Okej? (Från Bortspolad....)

Kanske inte helt fel med film ändå. Ordförrådet utvecklas onekligen. Han får bara lära sig stava till det också.

Kakel

Publicerad 2009-09-08 22:16:40 i Allmänt,

Vi ska ju som sagt renovera badrum. Har skjutit upp det ett par veckor och nu ska det bli av vecka 39. Det är bara två veckor dit. Knappt. Och jag bara kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för kakel. Ska jag köra lite safe eller något lite mer spännande. Ja, glada färger blir det inte i vilket fall som, men grått med gråa toner eller grått med lite brunt. Så spännande är jag. Grått med lite brunt kallar jag lite mer spännande. Ja, herregud! Men jag är så feg, det är ju inte precis att måla om som man gör med en vägg. Det kostar VÄLDIGT MYCKET PENGAR. Och jag vill trivas med det läääääänge. Jag har full koll på badrumsplaneringen, vad jag vill ha för "möbler". Men det där med kakel är svårt. Vi var iväg idag och tittade för att beställa och det var då jag insåg att jag är väldigt oflexibel (heter det så?) och feg. Nåväl, vi får se. Ibland är det faktiskt bättre att låta Martin bestämma. I synnerhet som det är det han jobbar med. Kakel alltså.

Dåligt humör

Publicerad 2009-09-07 20:07:34 i Allmänt,

Jag brukar se positivt på de flesta dagar (nästan i alla fall). Men i dag har varit en jobbig dag. Jag känner mig mentalt dränerad efter några veckors hysteriskt jobb, inte bara långa dagar utan också ett högt tempo. Idag råkade en stackars Pakistanier illa ut, det var då jag insåg att jag nog borde gå hem. Så idag var jag hemma tidigt, kvar i fem...... Jag är (på jobbet) väldigt serviceminded och tjänstvillig men idag bara gick det inte längre... Grrrr. Nåväl, det var nog inte så illa, men för att vara jag, var det inte likt mig.

Kan det bero på min 500 kcal diet? Hm, ja, kanske det. Otrevlig och smal. Vilket underbart mål..............

Friggebod....

Publicerad 2009-09-06 14:15:42 i Allmänt,

Martin är ute och bygger friggebod mellan regnskurarna. Tanken är att underlagspappen på taket ska på. Men, det är ju inte så lätt när det regnar.Grund och golv färdigt...........och vips var där ett hus.

Så var det dags igen.......

Publicerad 2009-09-05 15:42:56 i Allmänt,

Dag tre, superhungrig... Ska njuta av en delikat kopp te i kväll. Man får ju festa till lite extra när det är lördag........ Ska in till grannarna på en lugn liten "middag". Ja, de andra ska inta en entrecote. Jag ska hålla mig lugn. Men har lilla svägerskan till stöd eftersom hon också späkar sig. Det är knäppt att göra så hör, men verkligen det enda som funkar för mig.

Tjejmiddag.....

Publicerad 2009-09-02 23:51:30 i Allmänt,

Dags för träff med onsdagstjejerna.
Denna onsdag träffades vi hos Linda som, som vanligt, lagade supergod mat. Vegetarisk lasagne mmm. Hallonpaj med glass och grädde, mmmm. Nu är jag så mätt så.... ja, jag vet att det är klyschigt, men jag tror att jag ska spricka.

Intressanta diskussioner på kvällen. Ämnena som avhandlades var:
Bortskämda äkta män (inte min dock).
Inseminering hos Storken i Danmark. Varför är tvättad sperma från USA billigare än dansk/svensk? Inte aktuellt för mig att anlita denna tjänst. Men för en annan i sällskapet kan det komma att bli aktuellt i framtiden.
Svamp. (Inga ingående förklaringar ges...)

Nu är det dags för kudden så att jag är pigg och alert på jobbet i morgon för att ta hand om de kära små internationella mastersstudenterna. De små grynen....

Ja, jag missade såklart att ta med min kamera i kväll. Måste bli bättre på det. Attans.

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela