Fluffy Molntuss

Dag 11 - Nu börjar det likna något

Publicerad 2008-11-29 17:09:16 i Allmänt,

Lördag 29 november 2008

Både gårdagen och idag har varit bra dagar. Visst är jag lite småsugen på en god middag. Men nu har kroppen anpassat sig och jag är inte svag eller hysteriskt hungrig. Ska till våra kära grannar ikväll och då ska jag dricka te till middag, trevligt. Sopporna tycker jag fortfarande är väldigt läskiga, så dem stjälper jag i mig så fort som möjligt.

Kommentarer

Postat av: Britt

Publicerad 2008-11-29 18:50:19

Hej igen!



Skönt att höra att du mår bra igen. Nu ska det väl gå bra i fortsättningen. Helgerna blir nog lite värre. Jag har haft barn och barnbarn på middag ikväll. Lasagne bara, det var lite svårt att laga den utan att få avsmaka men jag tyckte inte det var frestande att se dom andra äta. Jag matade ett-åringen och sen tog jag min chokladdryck. Men nu festar jag på ett stort glas rödvin! Det är ju inga kolhydrater i vin men visst, kalorier. Det får kosta lite, dt smakar bra! Jag har gått ner i princep ett halvt kilo om dagen. Så kommer det knappast att fortsätta men det sporrar. Jag känner redan på kroppen att jag är lite slankare och lättare. 4,5 kg är ganska tungt, det är 9 paket smör! Jag hade 42% fett, 36,6 kg av drygt 80, ska bli spännande att mäta igen efter fyra veckor. Jag vet inte hur mycket som är ok men att 42 % är för mycket DET vet jag!

Imorron ska vi till mina föräldrar på middag. Det kommer att gå bra, mamma är helt införstådd med min diet. Fast hon kommer nog att ha lite svårt med att jag inte äter ändå! Sen ska jag undvika bjudningar fram till jul.

Ha en trevlig kväll!

/Britt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela