Fluffy Molntuss

Rapport från vågen

Publicerad 2008-12-30 18:13:36 i Allmänt,

Tisdag 30 december 2008


Okej, då har jag vägt mig. 83,7 kg vägde jag i morse, vilket är märkligt lite. Det skulle innebära att hela hetsätarjulen + upptrappning bara gett mig en ökning på 4 hg. Hm. På torsdag väger jag in mig för mina nya helfartsveckor, vi får se hur det ser ut då.

Gott nytt på er alla!

Kommentarer

Postat av: Britt

Publicerad 2008-12-31 20:06:36

Hej!

Kul att höra av dej! Jag har samma erfarenhet, trodde att jag skulle gått upp nästan allt igen för jag har inte skött mej alls över jul. Men - väger ungefär samma. Imorron börjar jag om på helfart, hur länge får vi se. Minst 4 veckor tänker jag. Nu är jag förkyld igen, har skött om sjuka barnbarn, men sånt händer så det är bara att köra på. Lycka till!

Britt

Postat av: Fluffy Molntuss

Publicerad 2009-01-01 16:44:17

Hej Britt!



Roligt att höra av dig. Det verkar som om du och jag är ganska lika i vår viknedgång. Fick ju en lätt ångest i jul när jag inte kunde hejda mig. Men som tur var gick det bättre än väntat. Ja, jag kör också igång på mer seriösa försök nu den 1 januari. Gott nytt år!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela