Fluffy Molntuss

Söndag kväll

Publicerad 2010-09-26 21:41:39 i Allmänt,

Avslutade söndagkvällen på bästa sätt. Kom iväg på en spontan middag hos Karin och Kalle, Boeuf Bourgogne med pressad potatis och ett gott rött vin och till efterrätt en äpplekaka med vaniljvisp. Kan det blir bättre? Riktig härlig höstmat. Jag har mer och mer insett att det faktiskt är höst. Strumporna har åkt på och ljusen tänds på kvällen. Det är faktiskt mysigt nu.

Annars har dagen förlöpt i fixets anda. Arbetat i trädgården en lång stund, planterat en ros och en hortesia samt rensat oändligt med ogräs. Planterade även vitlök som jag hoppas kunna skörda nästa sommar. Vi köpte ju ny tv i går och idag har vi satt i ordning och flyttat runt. Ny tv i vardagsrummet, "gamla" tvn in till Nils rum, Nils tv till Arvid.

Måste bara berätta om ytterligare en förolämpning som jag utsattes för i går. Vi hade ju diplomerings ceremoni på kvällen tillsammans med hela gruppen. Jag står upp och talar med en av tjejerna i gruppen som är gravid med tvillingar. Bredvid henne sitter en lite äldre dam. Denna dam klappar mig på magen och frågar: "När ska ska den här lille komma". Jamen för h...te.

Kommentarer

Postat av: Jennie Gustafsson

Publicerad 2010-09-26 22:21:53

#%#¤&#/¤%(U¤&¤#/¤#(

Postat av: Annika

Publicerad 2010-09-27 08:17:46

Jamen shit, att folk aldrig kan tänka sig för. Får jag fråga vad du svarade? I ett sådant läge vill man ju nästan dra "cancerkortet". Kramar till dig!

Annika

Postat av: Annelie H

Publicerad 2010-09-27 08:45:01

Härligt, vilken prestation!!!!!!!

Ett stor grattis till genomförd diplomering!

Kramar

Postat av: Viktoria

Publicerad 2010-09-27 09:41:36

Annika: Jag svarade något svävande om att: "Jamen, det är ju sex, och 11 år sedan mina små kom ut." Vet du vad fanskapet svarade då (hon fattade fortfarande inte): "Men, jag menade den här lilla". Och så klappar hon mig på magen en gång till. Grrrrrrr Då sa jag bara att jag var fet. Undrar om hon var med överhuvudtaget när jag berättade att jag varit sjukskriven och att det var därför jag hoppade in i deras grupp. Och noterade hon inte alls mitt snaggade hår. Kram kram

Postat av: eva

Publicerad 2010-09-27 15:58:47

Man undrar .. hur dum får man egentligen vara... skit i dom och njut av livet jag tycker både du är rolig och snygg.. du ser inte ut som någons mamma..och inte gradvid heller.. måste vara brist på något hos de olika människor.. fy på dem!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela