Fluffy Molntuss

Söndag

Publicerad 2010-02-14 21:12:12 i Allmänt,

Har precis ätit en kanelbulle. Tänkte att Semlan från i eftermiddags skulle få lite sällskap. Jag har lite att jobba på, gick ju ned två kilo denna sjukvecka och jag menar, herregud, ordningen måste återställas. Skämt åsido, hade varit kanon att gå ner två kilo varje behandling. Så att det liksom var någon glädje av dessa gifter.

Idag har planterat om krukväxterna inne. For till Vellinge blomman med Karin och tyckte att jag köpte massor. Men icke. Omplanterat och klart ser det fortfarande fattigt ut i fönstret. Mysigt att komma ut lite, fika, och sedan var vi även på ILVA. Köpte inget där dock.

Efter denna tur var jag supertrött.

På kvällen kom en mycket lycklig liten Arvid hem. Han hade tillbringat dagen med Svante. Först med papporna på tekniska museet. Sedan lek och film hemma hos Svante. De har blivit såna små kompisar. Så kul.

Just nu letar Martin frenetiskt efter en film att se. Om han inte hittar något blir det till att lägga sig med en bok.

Godkväll.

Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2010-02-15 06:52:41

Låter som en mycket trevlig helg fastän man blir trött.

Känner igen tanken om att använda cellgifterna som en liten bantningskur;-) Jag har dock inte lyckats, kan jag meddela!Nu åker vi snart in. Ska du ta prover idag?

Stor kram, Viktoria!Elisabeth

Postat av: TinaFlgoin

Publicerad 2010-02-16 12:45:33

Hej vännen!

Följer dig här och hoppas du har det bra!

Tänker på dig ofta

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela