Fluffy Molntuss

Rapport från röran

Publicerad 2009-10-01 20:11:40 i Allmänt,

Skamset konstaterar jag att jag inte tagit hand om min blog.
"Förlåt mig bloggen, det var inte meningen. Det är bara det att det varit så mycket de sista två veckorna."

Jobb, jobb, jobb. Informationsmöten, vägledning, få ihop det rent allmänt.

Den 19 september hade vi superrolig kräftskiva. Det var vi 9 tjejer i "byn" som brukar ha middagar ihop, och träffas till frukost på måndagmorgnar (där jag inte är med längre eftersom jag inte längre är egen utan anställd). Nåväl, lilla grannen och jag fick idéen att vi 9 samt män och avkommor skulle ha fest ihop.

17 vuxna (en man bortrest) och 20 (tjugo!!!) barn. Men jag måste säga att det gick hur bra som helst med alla barn. Papporna serverade hamburgare och glass till dem i vår trädgård och i lilla grannens trädgård hade vi satt upp det obligatoriska tältet och dukat ett fullt bord.



Karin, Eva, Gregor och lilla grannen.



Hans, Johanna, Jonas, Peter, Karin också lilla grannen igen....

På måndagen efter festen var det minsann Annelie som fyllde respektabla 40 år. Några av tjejerna från kräftskivan fixade champagne och presentkort på Unica (såklart, var annars) och så smög vi oss hem till henne vid 8-tiden. Vi stod i trädgården och korkade upp samtidigt Annelie och Jonas och barn anlände från middag i sta´n. Gulliga Annelie blev nog lite glad tror jag. Det var i alla fall väldigt kul för oss andra.... :-) Jonas hade handlat prinsesstårta till oss. Ja, DET kan jag inte tacka nej till. Tyvärr. Min favorittårta.

Måndagen därefter fick ytterligare en flaska bubbel flytta hemifrån när lilla grannen och jag gjorde en överraskningsvisit hos Katarina (nybliven fd. granne) i hennes söta, nya, lilla hus. Skönt att hon inte flyttat så långt bort. Utan att man kan krypa hem. Så nära är det faktiskt. 

Karin jag och Åse har även varit på fotokurs. Ja, så att vi ska bli fullfjädrade... (vilket inte märks i bilderna ovan). En trevlig kväll med inhyrd instruktör (Sara). Nu fokuserade vi på ISO, brännvid, slutartider, skärpedjup, vitbalans osv. osv. Nästa gång ska vi titta på komposition.



Karin blir instruerad

I lördags hade vi hallaballoo hos grannarna (igen), denna gång tillsammans med Jessica och Fredrik och bihang. Trevligt som vanligt. Och förvånadsvärt tidigt, säkert hemma redan 1. Arvid somnade i soffan trots disco i vardagsrummet. Av någon anledning försökte gäster samt värdpar sig på att dansa någon typ av kosackdans. Inspirerade av den ryska versionen av Tingeling. En av många låtar på värdparets favoritskiva (?) och tillika sommarplåga.



Män vid en grill



Korv på en grill



Ja, ni förstår vad jag menar.........

Jag har också kommit igång med min träning. Med 100 m till gymmet och en bra deal på årskortet är det ju väldigt svårt att hitta ursäkter. Nu går vi tillsammans (jag och Martin alltså) och lillebror får vara i barnrummet på gymmet. Så bra. Har faktiskt varit förvånandsvärt flitig och det känns så bra. En stark anledning till att träna mycket just nu är ju att vi faktiskt inte har något badrum. Vi har en ynka liten toalett och vask på ovanvåningen men inget badrum, ingen dusch på nedanvåningen. Det ser nämnligen ut så här där:



Allt vi ville ha var lite nytt kakel, några snygga möbler.........

Godkväll

Kommentarer

Postat av: Annelie H

Publicerad 2009-10-01 20:46:16

Kul med liten rapport från byn.

Jag blev verkligen glad för er lilla överaskning! Tack så mycket.

Kämpa på med renovering och träning. Vi syns säkert på gymet...

Kram från ännu en 40-åring

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-10-01 21:59:46

Fy f-n vilken bild...Du behöver gå läääänge på fotokursen!! Har du inte lärt dig att man ska ta fram det bästa ur en bild, inte en "salongsberusad" Jessica=)!! Ja,ja, det bjuder jag på! Oh, nu börjar jag nynna igen "tingeling,tingeling"...

Känner igen känslan i badrummet... behöver ni duscha så kan vi alltid sätta igång vattenspridaren..hehe KALLT!

Postat av: veran

Publicerad 2009-10-03 09:55:03

Äntligen! jag har saknat fluffy!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela