Fluffy Molntuss

Cykelfest

Publicerad 2012-05-29 16:30:00 i Allmänt,

I lördags var det då dags för cykelfest. Det är femte året som vi är med.

Det var riktigt roligt! Det är ju som så att man får tilldelat sig en måltid (vi fick efterrätt) som vi ska bjuda 6 andra på i vårt hem (som vi inte vet vem det är). Vi blev hembjudna till en förrät och en huvudrätt (till helt okända människor). Båda ställena var helt underbart trevliga. Sen cyklar man ju mellan måltiderna och även till förfesten och efterfesten där alla är samlade. Det är på förfesten som vi får reda på vart vi ska cykla. Och fortfarande då får man bara vet adressen, inte vem som bor där. Spääääännande!

I år var vi 114 tror jag. Hela byn vimlade av cyklar. En härlig blandning av människor man känner och inte känner. Vi hade aldrig träffat dem vi var hemma hos.

Superkul!

Men det var första gången i år som jag cyklade så det kändes i lår och rumpa dagen efter...... Och Martin. Han har bestämt ett brutet revben. Som det kan gå....


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela