Fluffy Molntuss

Lördag

Publicerad 2010-05-30 11:52:53 i Allmänt,

Igår var det cykelfest i Vellinge. Kort beskrivet: Man cyklar runt och äter hos okända människor. Fantastiskt trevligt koncept. Vi har varit med tre gånger och haft supertrevligt. I och med att man äter förrätt på ett ställe, huvudrätt på ett annat och efterrätt på ett tredje, så hinner man med att träffa många människor. Man är 8 personer på varje måltid. Totalt medverkar 52 par. Som samtliga samlas i en festlokal både före och efter måltiderna. I vilket fall som helst blev det ingen cykelfest för oss i går av förklarliga skäl, däremot var många av våra bekanta med. Det ska bli intressant att höra om.

I stället tittade vi på melodifestivalen. Vi hade lilla svärmor på middag, grillade och mös. Vi passade också två barn (vars föräldrar var på cykelfest). Eller passade och passade. De skötte liksom sig själv.

Snurret är bättre (i huvudet alltså) så idag kommer jag inte undan trädgårdsarbetet. Martin har bytt om och står redo att angripa ogräset. Kunde det inte varit lite fint väder idag så att det var lite roligare. Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela