Fluffy Molntuss

Shopping, middag och Björn Ranelid

Publicerad 2010-01-03 14:41:21 i Allmänt,

Idag har vi varit och shoppat på Unica som påbörjat sin vinterrea. Alltid kul att handla där, fina grejor, träffa lite folk och så.

Igår blev det halvspontan middag med de små grannarna. Efter Löjromstoast, Biff Rydberg och Marängswiss fick magen vad den tålde. Men gott var det. Vi gjorde något så ovanligt som att titta på TV tillsammans. Men endast för att vi ville se stjärnorna på slottet och för att det var Björn Ranelids dag. Vi älskar Björn Ranelid. Ännu mer nu efter programmet.

Har just ätit lunch. Rester i en överbliven påse jordnötsringar. Bra för vikten och mycket näringsrikt, tror att imunförsvaret stärks av det också. Eller......

Kommentarer

Postat av: Åse

Publicerad 2010-01-04 08:34:07

visst är det mysigt att äta o titta på tv ihop...sen att männen inte kan nöja sig med det utan måste se musik dvd och dricka mer än måttligt är ju en annan sak.....bara alla är nöjda :)

Postat av: Mats

Publicerad 2010-01-22 20:26:04

Helt ärligt. Du har ju fantastisk talang för det skrivna ordet. Kanonbra. Man är helt trollbunden av återspeglingen i dina berättelser.Ha en skön helg så hörs vi.

Fam Törnwall

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela