Fluffy Molntuss

Veckan som gått

Publicerad 2009-11-16 20:23:13 i Allmänt,

I början av veckan var jag hemma från jobbet. Helrisig, men jag har ju redan beklagat mig tidigare, då det behöver ju inte upprepas.

Redo att återvända till jobbet blev äldsta sonen sjuk. Typiskt. Han har inte varit hemma från skolan sedan han gick i tvåan, men nu, samma vecka som jag redan varit borta på, ska han absolut bli sjuk. Martin tog första dagen och andra dagen var jag hemma.

Denna dag jagade jag svar på cytologproverna jag tog för tre veckor sedan. Fortfarande inget klart svar. Men jag fick tid hos en läkare på onsdag, så då får jag min dom. Sekreteraren på mottagningen sa att "mitt fall" skulle tas upp på en mammarkonferens på tisdag (i morgon alltså) och att jag inte kunde få något svar förrän efter det. Men vad sjutton. De kan väl i alla fall säga om det är elakt eller snällt.

Nåväl, fredag kväll var trevligare. Papporna höll kalas för Alfred och Nils. CIA  var temat. Det var tydligen full rulle. Hela tiden. 14 killar, två pappor. Mammorna var på tjejmiddag.

Vi började i Veronicas butik. Så himla mysigt med privat shopping. Veronica bjöd på bubbel. Vi andra shoppade.



Karin och Mia provar kläder

När vi shoppat klart (ca 2 timmar senare) gick vi hem till Helena där hon tillsammans med Jennie var kvällens värdinnor.



Värdinnorna fick Amarone och fin choklad

God kycklinggryta och de mest fantastiska klyftpotatis blev vi bjudna på. Och rödvin. Massor av rödvin.

Våra värdinnor hade satt ihop en musiktävling. Men med så många tävlingsmänniskor på ett och samma ställe blev det väldigt högljutt. Mitt lag vann. Jag, Johanna, Mia och Eva.



Vinnarnas segerdans

För att få fram en individuell segrare skulle vi fyra sedan äta upp ett Kinderägg och montera ihop leksaken. Först klar, vann.

Måste bara få poängtera vem som vann kvällens tävling. Moi. Och priset. En ask Merci. Merci, Merci för det.



Utslagstävling



Bloggerskorna - Sorry Veronica, nu har jag snott dina bilder igen.....

På lördagen drog hela familjen ner för klippning. Och inte en dag för tidigt. Efter klippning intog vi en underbar lunch nere på grillen. Kan inte minnas när jag sist var där. Korv och pommes, mycket näringsrikt.

På lördagkvällen var vi på Annelie och Jonas gemensamma 40-årsfest. Mycket trevligt och god mat. Annelie och Jonas är sådana goa människor. Vi kände inte så väldigt många men deras andra vänner var supertrevliga och dessutom dök min fd coachlärare upp. Där ser man. Man träffar folk i alla möjliga sammanhang.

Barnen var hos grannen, tillsammans med grannens små och stora dotter. Herr och fru granne var också med på festen. När vi kom hem låg det små människor och sov lite här och där i stora Fatboys på golvet. Grannarna fick behålla våra små som kom hem vid tio dagen efter.

På söndagen hade jag bjudit in mig på lunch till mina föräldrar. Så skönt att slippa laga mat när man är tröööött.


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-11-17 08:39:49

Välkommen tillbaka till bloggandet! Du får gärna låna mina bilder! Nu hoppas vi att du får positiva besked idag om proverna. Har du inga foton från Annelies fest? Kram

Postat av: johanna

Publicerad 2009-11-17 23:38:46

SUper med annan bloggare i Vellinge

Skulle var kul och VETA hur många det finns i Vellinge???

! Vill oxå se bilder på Annelies fest!!!!

//

Johanna

Postat av: johanna

Publicerad 2009-11-17 23:39:03

SUper med annan bloggare i Vellinge

Skulle var kul och VETA hur många det finns i Vellinge???

! Vill oxå se bilder på Annelies fest!!!!

//

Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela