Fluffy Molntuss

Ölandssten

Publicerad 2009-05-10 00:08:26 i Allmänt,

Äntligen är jakten på ölandssten över. Vi har fått, observera utan att betala, ca 20 km sten av en familj här i Vellinge. Hittade annonsen på Blocket. Men så tjocka stenarna var, och tunga. Tre lass körda hittills och 1½ till i morgon. Vi har kört hem stenen, lagt ut den på uppfarten, sprayat den med algmedel och sedan högtryckstvättat den. Det tar lite tid. Speciellt som jag efter hand hittar andra ställen att tvätta när högtryckstvätten ändå är framme. To be continued......

Vad ska vi ha stenen till? Jo, vi ska göra en ny liten uteplats i trädgården där vi kan fånga dagens sista sol. Valet av ölandssten är dels barndomsminnen men också att när man lägger den behöver det inte vara så väldigt perfekt som med till exempel byasten. Det blir nog bra. Nu måste vi bara gräva ut lite till, vi hade inte räknat med att stenen var så hög. Och sen måste vi handla stenmjöl att lägga den på.

Lugn och skön lördagkväll hemma. Linda har varit här. Vi har grillat fläskfilé och starka korvar och till det en risotto. Enkelt men väldigt gott. Vi är barnvakter idag till Alfred och Ella eftersom deras föräldrar är på bröllop. Nu sover alla barn och mannen, jag tittar på film "Rachel getting married".

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela