Fluffy Molntuss

Årets första sommarvecka

Publicerad 2009-05-01 23:33:09 i Allmänt,

Första maj idag. Vi har sprungit runt som skållade troll under dagen för att förbereda kalas för mannen. Han fyller 42 år på söndag, men vi är inte hemma då så då fick vi ta det idag. Superfint väder, riktigt sommarväder faktiskt. Som vanligt dukade vi ute. Det gör vi varje år när han fyller år. Man kan lita på vädret i början av maj, det kan man inte senare under sommaren. Tyvärr.

I morgon bär det av till Båstad och svågerns 50-årsfest. Det blir nog ett riktigt bra kalas. Vi ska börja med typ femkamp ute på Hemmeslövs herrgård och sedan middag och fest på Riviera. Vi har köpt en luftballongsfärd till svågern, hoppas han inte har höjdskräck.... hm.

Förra helgen var vi iväg på romantisk weekend i Stockholm. Vi gick så mycket att jag hade allvarlig träningsvärk i vaderna både i måndags och tisdags. Jag kunde knappt gå av planet på söndagkvällen. Märkligt, men förmodligen är det backarna jag inte är van vid, här är ju allting så platt. Nåväl, vi strosade runt i stan, fikade, gick på Nationalmuseet, shoppade, var på bio och såg Boat that rocked (rolig och helt ok). Vi bodde på Clairon hotel Sign som ligger nära Centralstationen. Fantastiskt fint hotell. Helt nybyggt och inrett bara i designklassiker som Sjuanstolen, Svanenfåtöljen och Äggetfåtöljen, idel Arne Jacobsen. Så stilrent och fräscht. Vi stannade två nätter, anlände på fredag em och åkte hem först vid 22tiden på söndagkvällen.

Martin och hotellet


Så fräscht rum

Det var en kort arbetsvecka och det känns skönt at få några extra lediga dagar. Egentligen vill jag mest vara ute i trädgården och arbeta med våra projekt. Men det blir en väldigt social helg och vi får helt enkel arbeta vidare näst helg. Då är vi helt fribokade, ska bara passa våra små grannbarn på lördagen, det är allt som är bestämt. Och det är inte precis ett jobb. Vi passar dem då och grannarna passar våra i morgon. Superbra arrangemang.

Godkväll......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fluffy Molntuss

Här skriver jag om livet. Så som det är. Det är fyllt av man och barn, hus och hem, trädgård, vänner, resor, jobb, lite cancer och en del reflektioner. Välkommen in!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela